Service

BILTRAFIK
Biltrafik är tillåten för boende på campingen kl 07-23. Vid sen ankomst eller tidig avresa, kontakta receptionen för information.
Stör inte LUGNET på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.
Övriga tider hänvisas till den stora parkering uppe vid vägen. Gäster till restaurang och pool hänvisas nerför vägen till parkeringen vid restaurangen.

WIFI
Tillgång till wifi för campingens och restaurangens gäster i reception/restaurang.

GRILLPLATSER
Med hänsyn till miljön ser vi gärna att ni använder egen grill eller våra grillplatser på stranden. Tänk på vår miljö och undvik helst att använda engångsgrillar. Vi säljer grillkol i receptionen för behövande.

MINIGOLF
Klubbor till minigolfen hyr du i receptionen. Pris 50:- för vuxna och 40:- för barn.

RESTAURANG
Restaurang Mango erbjuder allt från lätta rätter, glass, fika och svala drycker till à la carte. Vi har också ett visst basutbud av de varor som campare kan behöva.

RECEPTION
Receptionen ligger i anslutning till Restaurang Mango. Här säljer vi också basvaror, grillkol m.m.  Du kan byta eller köpa kylklampar.

TRANSPORT
Vid väg 149 går bussar, se mer info här. Det är buss 4 och 61 som passerar Snäck.

Så här lätt är det att ta bussen!

  • Ladda ner appen Ridango till iOS och Android, där kan du köpa bussbiljetter och se tidtabeller. I Ridango finns även en reseplanerare.

TAXI
Taxi Gotland 0498-200 200 eller onlinebokning